Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ






Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Η δημοτική παράταξη μας "ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" δημιουργήθηκε, στηρίχθηκε και αγωνίστηκε για να προβάλλει και να καταθέσει μία διαφορετική πρόταση για την διοίκηση του Δήμου και ένα νέο όραμα για την πρόοδο και την  ανάπτυξη.
Στα πλαίσια αυτά, κατέθεσε δημόσια πρόταση στους δύο υποψηφίους και διεκδικητές της Δημαρχίας αναδεικνύοντας και διεκδικώντας έργα για το Δήμου που σκοπό είχαν όχι να κάνουν τη Σπερχειάδα ή τη Μακρακώμη το καλύτερο χωριό του Δήμου αλλά το Δήμο καλύτερο.
Στη δημόσια αυτή πρόσκληση ανταποκρίθηκαν και οι δύο συνδυασμοί, προβάλλοντας το πρόγραμμα τους και το έργο τους.
Υπενθυμίζουμε ότι οι δημότες που μας ψήφισαν γνώριζαν ήδη και το πρόγραμμα τους και το έργο τους και παρ’ όλα αυτά εμπιστεύτηκαν την παράταξη μας.
Θεωρούμε ότι οι δημότες, δεν καθοδηγούνται και διαθέτουν την αναγκαία κρίση και δημοκρατική παιδεία ώστε να επιλέξουν και να αποφασίσουν σωστά λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω πρόταση μας και τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν και από τους δύο συνδυασμούς για την υλοποίηση της, ψηφίζοντας κατά συνείδηση, αφού κρίνουν  τη ιστορία και την αξιοπιστία ενός εκάστου των υποψηφίων.
Οι δημότες του Δήμου Μακρακώμης δεν μας προτίμησαν να τους υπηρετήσουμε, μας έδωσαν όμως εντολή να τους υπερασπιστούμε.
Δηλώνουμε ότι η παράταξη μας "ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ", θα είναι παρούσα και πάντα μαχόμενη, υπερασπιζόμενη τη νομιμότητα και τη διαφάνεια στη διοίκηση του Δήμου και συμβάλλοντας παραγωγικά σε προτάσεις και πρωτοβουλίες που έχουν σαν σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Μακρακώμη, 23 Μαϊου 2014

Για την ΕΝOΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ
Ματθαίος Γρ. Σκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου