Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΟ ΤΥΠΟΥ 26 ΜΑΙΟΥ 2014




Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Η δημοτική παράταξή μας, "ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" συγχαίρει ειλικρινά τον κ. Παπαευθυμίου και την παράταξή του "Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία", για την επανεκλογή του και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του επωφελεία των Δημοτών και του Δήμου Μακρακώμης. 
Οι συνδημότες μας, σας ανέθεσαν την υψηλή ευθύνη να τους υπηρετήσετε  από την θέση του Δημάρχου και λόγω των δεσμεύσεων που αναλάβατε για την επόμενη μέρα, για την πραγμάτωση των οποίων θεωρούμε ότι υπάρχει πάντα έδαφος για συνεννόηση και συνεργασία μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές, αδιαφανείς διαδικασίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Πιστεύουμε ότι όλες οι παρατάξεις που συμμετείχαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, τις οποίες συγχαίρουμε για τον έντιμο αγώνα, προσπάθησαν να αναδείξουν θέματα και προβλήματα, πρότειναν λύσεις και έργα αλλά κατέθεσαν και την παραγωγική τους πρόταση  για το αύριο του Δήμου.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους συνδημότες μας που μας εμπιστεύθηκαν αλλά και όλους τους άλλους  που λάβανε μέρος στην εκλογική διαδικασία με αγάπη για τον τόπο τους, αγωνία για το μέλλον του και άποψη για την διακυβέρνησή του.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά, πιστοί και σταθεροί στις αρχές μας και τις αξίες μας, ότι η παράταξη μας "ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ", θα είναι παρούσα και πάντα μαχόμενη, θα ασκήσει παραγωγική αντιπολίτευση, με προτάσεις και πρωτοβουλίες που έχουν σαν σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη, χωρίς να ξεχνά τα θέματα που αναδύθηκαν και τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μακρακώμη, 26 Μαΐου 2014

Για την ΕΝOΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ
Ματθαίος Γρ. Σκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου